lat

Медијска хајка против потписника петиције "Уједињени против kовида"


ПОДЕЛИТЕ:

У медијима се води хајка против потписника петиције "Уједињени против Ковида", међу којима има људи различитих професија, али највећи терет организованог прогона сносе здравствени радници. Охрабрује чињеница да, упркос притисцима, сваког дана имамо све више потписа, све више храбрих људи који одлучују да се бори за боље сутра. 

Петиција је ујединила све људе са једним циљем, а то је распуштање Kризног штаба на чијем је челу Ана Брнабић.

Кризни штаб треба распустити у најкраћем могућем року, а онда и оформити нови тим који ће водити Србију кроз време пандемије.

Међу потписницима је доста имена са југа Србије и нажалост не искључујемо могућност да неки од њих имају или ће имати проблема због своје храбрости. Наша визија је друштво солидарности и због тога је тим адвоката Демократске странке одлучио да пружи бесплатну правну помоћ свим потписницима петиције. Уколико се неко од њих осети угрожено и дискриминисано било приватно или на радном месту нека се јави нашем тиму.

Правну помоћ можете затражити радним данима од 9 до 17 часова, на број телефона 0637865290 или путем маил-а pravnitim@ds.org.rs у било које време.

Повереништво Градског одбора ДС Ниш

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ