lat

Најновије

Манојловић: Пуна подршка храброј Жаклини Таталовић
Демократска странка оштро осуђује сексистички говор који се током протекле вечери чуо са телевизије која има националну фреквенцију. Такво понашање није неочекивано када се узме у обзир ко је главни актер, као и што то допире са телевизије која је осведочени канал ширења мржње у различитим правцима.

Румске демократе питају: Kо је одговоран за здравствену безбедност наших суграђана?
Kако локална власт не дели никакве информације са грађанима, демократе у Руми се питају да ли у Руми постоји тзв. кризни штаб, брине ли ико о здрављу грађана у овом тешком тренутку, ко су ти људи и која су њихова задужења.

Дијалог или побуна
Kако до слободних и поштених избора

Лутовац у Ковину: Одбор за пример, заједно мењамо крвоток странке
Општински одбор Демократске странке у Ковину синоћ је обележио 30 година од оснивања и том приликом окупио најактивније чланове на малој прослави којој је присуствовао и председник Демократске странке Зоран Лутовац.

ЗОРАН ЛУТОВАЦ ЗА ЈУТАРЊЕ ВЕСТИ: ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ОКУПЉА ОПОЗИЦИОНЕ СНАГЕ
Председник Демократске странке Зоран Лутовац у ексклузивном интервјуу за Јутарње вести о бојкоту или побуни, протестима, реформама и даљим плановима у Демократској странци, спољној политици и дијалогу.

Ракић: Скандалозна одлука РЕМ-а, чланови да поднесу оставке
Одлуком да емитовање ријалити програма у ком се редовно могу видети скандалозни поступци учесника не помери у ноћни термин, чланови РЕМ-а су потврдили да нису дорасли задатку који треба да обаве.

Демократска странка тражи независну истрагу несреће у "Крушику"
Демократска странка тражи независну истрагу данашње несреће на полигону фабрике "Крушик" код Ваљева у којој је један радник те фабрике за производњу оружја погинуо, а један је тешко повређен.

Лутовац: РТС је заробљен и морамо га ослободити
Данас је испред РТС-а одржана трибина Удружене опозиције Србије „Ослободимо РТС“ коју је модерирао председник Удружења за заштиту уставности и законитости Саво Манојловић, а говорници су били председник Демократске странке Зоран Лутовац, психолог Жарко Требјешанин и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић.

Лутовац у Ваљеву: ДС не очекује, већ захтева да дође до промена
Након посете демократама у Обреновцу и отварања канцеларије у Нишу, синоћ је у Ваљеву одржана конференција за медије, а потом и састанак са члановима и чланицама Главног одбора из Колубарског и Златиборског округа, као и из Лазаревца и Обреновца.

Ракић: Новоизабрана влада нема легитимитет
Новоизабрана влада нема легитимитет, јер је изабрана на основу резултата нелегитимних, лажних, избора. Та влада нема легитимитет зато што је не подржава већина грађана Србије. Она нема легитимитет ни зато што је наметнута од стране једног човека, а није изабрана од стране парламента.