lat

Заиста – ко су пучисти?


ПОДЕЛИТЕ:

У свом тексту од 29. 6. 2020. Горица Мојовић вешто замењује тезу и групу која месецима уназад разбија ДС представља као жртву, а огромну већину у странци претвара у „пучисте“.

Ево питања на која Горица није дала свој „одговор“ – јер их није ни поставила:

Како се назива група од тридесетак чланова главног одбора која пре него што је и констатован кворум (а који је верификован са 191 чланом) истрчава на бину и онемогућава даљи рад седнице?

Како се називају организатори те групе који доведу непозната лица и одведу их на галерију одакле галамом и лупањем ногама о под онемогућавају наставак седнице?

Како се назива група од тридесетак чланова главног одбора који се помешају са још двадесетак лица који нису чланови главног одбора (а неки чак ни чланови странке) и фашистичким методама насилно прекидају седницу, на опште згражавање огромне већине чланова главног одбора?

Како се називају организатори те групе који доведу застрашујуће набилдовано „обезбеђење“ које спречава руководство странке да уопште уђе у салу?

Како се зове покушај да секретар странке, дакле техничко плаћено лице – једном речју службеник – преузима ингеренције председника странке и уместо њега сазива седницу и саставља списак учесника?

Како се зове група од тридесетак чланова главног одбора (коју сачињавају бивши министри и бивши посланици који не могу да отрпе своју пролазност и чињеницу да су у убедљивој мањини) који праве паралелну верификациону комисију, паралелни главни одбор и некакве паралелне „институције“ мимо Статута ДС и мимо свих познатих и записаних процедура?

Једини одговор Горици је чињеница да постоје аутентични чланови, аутентично руководство и, што је најбитније – легална процедура рада ДС.

Аутор је председник Покрајинског одбора ДС Небојша Новаковић

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ