lat

Вучић да прекине са дељењем Србије


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка енергично се супротставља настојању Александра Вучића да народ дели, Србију претвара у сцену за испољавање најнижих страсти, а политички живот загуши језиком мржње.

Позивајући на примитивизам и позивајући се на неистину као једини ослонац своје власти, Александар Вучић је два сата у директном програму на телевизији са националном фреквенцијом гледао камеру, склањајући поглед од истине. Монтирани снимци, искривљена тумачења и кривотворена стварност - једино је што је понудио. Зашто данас, сам са својим страхом од народа Вучић није причао о неделима Јутке, Симоновића, Весића и других, који су на његовом платном списку? Зашто није пребројао младе, образоване који свакодневно одлазе? Зашто је избегао да каже колико грађане кошта његова стварност? Зашто је посегнуо за манипулацијама болешћу и штрајковима у последњем чину својих представа? Зашто и друге приморава да зграде запоседају у име одбране његове владавине?

Демократе као и увек, јавно, гласно, истинито и пред свима рећи ће све о Србији за коју се боре, земљи у којој су институције, закони и правда изнад воље једног човека. Аутократије се бране силом и насиљем над вољом, демократија се осваја са вером и људима.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ