lat

Тужилаштво да реагује поводом навода Родољуба Миловића


ПОДЕЛИТЕ:

Поводом навода бившег начелника Управе криминалистичке полиције, Родољуба Миловића, а о којима Демократска странка говори већ 7 година ове власти, очекујемо од надлежних органа следеће: 

1. Да се испитају сви наводи о којима Миловић говори и чињенице на које указује

2. Да криминалне групе које су постале део државе буду ухапшене и неселективно процесуиране, и то одмах

3. Да држава престане да буде део земунског клана и да активно подстиче даљу криминализацију нашег друштва

Демократска странка је била и биће модернизацијска снага, борили смо се и борићемо се за праведно, и нормално друштво и ово што нам се дешава - Није нормално.

Кажемо: ухапсите и приведите правди све одговорне да не би поново следеће године читали на енглеском у извештају ЕК оно што ми говоримо на српском већ годинама . Ова власт је генератор организованог криминала.

У нашој јавности се заташкавају све афере везане за криминализацију српског друштва, које доводе у питање развој, бољи живот и безбедност грађана Србије. Ова власт којој су ученици на недеостојан и погрешан начин тема и проблем, а не крминалци, сваким даном потврђује своју одговорност за криминализацију државе и морални пад друштва.

Власт својим нечињењем доказује да није у стању да подстакне морални преображај, нити има интереса и жеље да образовни и васпитни систем постане средиште друштвеног развоја. Захтевамо да се прекине са обесмишљавањем и саме идеје праведног правног поретка и да се предузму радње и мере на сузбијању пошасти која разједа ткиво и нормални живот у Србији.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ