lat

Шта значи бити члан Демократске странке?


ПОДЕЛИТЕ:

Када донесете храбру одлуку и постанете члан Демократске странке показаћете одговорност и спремност да утичете на будућност своје земље. Постаћете члан велике демократске породице која све потенцијале подређује државним интересима, у којој сваки члан, унапређујући себе, странку и целокупно друштво, хоће и од Србије да створи боље место за живот.

Чланство у политичкој институцији српског друштва каква је Демократска странка јесте привилегија у најпозитивнијем смислу те речи. Привилегија да будете међу пријатељима који своју земљу желе у породици европских народа, који заједно са грађанима Србије учествују у доношењу важних одлука за судбину државе.

Чланство у Демократској странци подразумева и обавезе. Дужност сваког демократе је да промовише стручност, способност и поштење као основне критеријуме јавног делања. Да се залаже за друштвену солидарност, социјалну правду, људска и мањинска права. Да се бори против сваког негативног друштвеног понашања.

Бити члан Демократске странке значи сваког тренутка на свом радном месту, у породици, у свом окружењу, стремити бољем, тежити напретку. Само тако ћемо од Србије створити мирну, стабилну државу задовољних људи.

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ