lat

Срамно и нехумано играње судбинама војних пензионера у Бристолу


ПОДЕЛИТЕ:

Балша Божовић, народни посланик Демократске странке је оквалификовао реаговање надлежних органа и институција на јучерашњу планску хаварију која је проузроковала поплаву у собама хотела Бристол, као још један акт насиља према војним лицима која су смештена у објекту.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

- Као што није случајан изостанак интервенције војне и цивилне полиције коју смо звали упорно, није случајна ни предузета акција како би се живот људи учинио овде немогућим. Срамно и кукавички, недолично и нехумано играју се судбинама људи који имају законска и људска права -изјавио је Божовић и објаснио да се и Војна установа Дедиње оглушила на вапаје невољника. Ова установа једина располаже кључевима свих просторија и како брава није обијена у простору где је намерно изазвана поплава, готово извесно је да је постојала координација између извршиоца и налогодаваца.

Војни пензионери смештени у "Бристолу" деценијама трпе свакојака понижења и притиске. Њима је ускраћено и спровођење судских решења.

- Не злоупотребљавамо ми у сврху политичког маркетинга њихову обесправљеност, већ Вулин, Весић и други злоупотребљавају њихову немоћ и ситуацију када држава окреће леђа - истакао је Божовић, лицемерним називајући саопштење Министарства одбране.

Надежда Павићевић, оснивач Удружења војних бескућника Србије је захвалила Балши Божовићу на преданости и труду у заштити људи који нису својом вољом у стешњеним собама, без елементарних услова смештени.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ