lat

Саопштење за јавност


ПОДЕЛИТЕ:

Зоран Лутовац, председник Демократске странке, данас се на одвојеним састанцима састао са представницима обе групе Демократске омладине, које су током претходних дана исказале размимоилажење у ставовима око изборног конгреса и одлуке о распуштању омладине.

Након данашњих састанака, Лутовац је рекао да је због интересовања јавности спреман да са посебном пажњом размотри све чињенице у вези са спором две групе омладине.

“Данас ћу, након разговора са обе групе омладинаца позвати угледне правнике, као што су проф. др Драгор Хибер и адвокат Предраг Загорчић, који ће утврдити све чињенице у вези са изборним конгресом омладине. Верујем да је ово прави начин да се у оквиру страначких органа супротставе опречни ставови и да се у заједничком дијалогу дође до прихватљивог решења”, рекао је Лутовац.

“Апелујем на страначке колеге да се убудуће сви суздржимо да у јавности коментаришемо унутарстраначка дешавања, и да се окренемо оштрој и бескомпромисној опозиционој борби за права грађана и грађанки. Позивам све да се сутра видимо на протесту у Ваљеву и искажемо солидарност са Александром Обрадовићем”, закључио је Лутовац.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ