lat

Новинари против фантома


ПОДЕЛИТЕ:

Вечерас испред здања Владе Србије у Немањиној окупили су се грађани како би исказали подршку новинарима Н1 који у условима неслободе и медијске контроле трпе притиске, перфидне инсинуације и директне атаке.

Број слика: 11

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Упркос поштовања професионалних и етичких стандарда, истинитости и објективности њихов рад је непрестано пропитиван на политикантски и баналан начин. Њих који представљају узор сачуваног дигнитета власт квалификује као непријатељски медиј.

Грађани су још једном потврдили и својим присуством да не желе суфлере и посреднике, трансмисије, већ непристрасно, стручно, утемељено и свеобухватно мишљење и пуне информације, без лакировки.

Скупу је поред бардова новинарства, угледних писаца и уметника, присуствовао и Зоран Лутовац, као и велики број чланова Демократске странке.

Колико је Н1 сметња у наметнутом монолиту и једноумљу говори и појава Симе Спасића и кукавичко бацање летака неистините садржине из кола у пролазу. Безидејност и агресија је обележје и ових настојања да се слобода потпуно исели са простора којима влада Александар Вучић.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ