lat

Лутовац: Нико није најавио никакав упад у Скупштину, то је спин власти


ПОДЕЛИТЕ:
N1

Председавајући Савеза за Србију Зоран Лутовац изјавио је да ће сутрашњи протест у Београду бити "миран и ненасилан, упркос спиновима". Коментаришући изјаву Александра Мартиновића да ће "одбранити Скупштину од упада опозиције", Лутовац је рекао да нико није најавио никакав упад.

Лутовац је позвао грађане да дођу на протест.

"Да на једном мирном протесту искажемо незадовољство овдашњом ситуацијом и да подржимо оправдане захтеве да се Србија суштински мења на боље. Протести ће бити мирни, ненасилни, упркос спиновима", рекао је.

Додао је да ће бити прочитани и захтеви, како је рекао, уједињене опозиције.

"У Скупштини општине Шабац и Параћин се десило да су упали унутра одборници СНС и грађани са транспарентима и са изношењем неких захтева за неку пристојну Србију, на непристојан начин, управо онај који се приписује нама", каже Лутовац.

Говорећи о сутрашњем протесту, рекао је да ће говорити јавне личности и лидери опозиције.

Позвао је све учеснике да "не наседају на провокације и да протести буду мирни".

Коментаришући изјаву Александра Мартиновића да ће "одбранити Скупштину од упада опозиције", Лутовац је рекао да нико није најавио никакв упад.

"То је један спин, све што ради власт приписује другоме, то је апсолутно једна представа за јавност. Стварност је оно што ви можете заједно са нама да видите, а то су мирни, ненасилни протести", каже Лутовац.

 Извор:Н1

ПРАТИТЕ НАС

СТОП МЕДИЈСКОМ МРАКУ!

Преузмите бесплатну
мобилну апликацију са Play Store или App store продавнице

КАТЕГОРИЈЕ