lat

Лутовац и Зеленовић у Смедереву: Истрајно и уједињено до промена


ПОДЕЛИТЕ:

Зоран Лутовац и Небојша Зеленовић вечерас су у Смедереву били јединствени у ставу да само истрајна и уједињена опозиција може да се избори за слободне и поштене изборе.

Број слика: 7

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Зоран Лутовац истакао је да Демократска странка неће бити саучесник овом режиму у уништавању земље и гажењу основних и загарантованих права свих грађана да бирају ко ће да их представља и ко ће да води државу.

„Оно што радимо, радимо за грађане, а не за наше организације. Ми радимо за општи интерес, сви смо се удружили у један фронт који ће се изборити за слободне и поштене изборе, то је оно што нас је тако различите окупило у Савез за Србију.“

Лидер демократа је истакао да став да је важно учествовати, а не победити не може да важи за политику, јер је суштина политике да мења стање у друштву.

Лутовац је рекао да се Демократска странка враћа грађанима и да је донела три важне одлуке, да се самофинансира, да се отвори ка критичкој и стручној јавности и да се странка уједини у снажну Демократску странку.

Небојша Зеленовић оценио је да је прошла година за Демократску странку била успешна, јер је до пре годину дана било тешко замислити да ће доћи до уједињења најпре у Савез за Србију, а потом и у снажну Демократску странку и истакао да је то добар увод у промену политичког живота у Србији и промену крвних зрнаца политичке сцене.

„Доста храбро смо ушли у овај процес у потпуно ненормалним околностима, без медија, односно без прилике да нешто објаснимо или представимо шта радимо. Ми желимо да допремо до милион људи који нису одлучили коме ће да дају свој глас и да им објаснимо шта је Демократска странка, како би јој поверили свој глас на првим слободним изборима.“

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ