lat

45. протестно окупљање “1 од 5 милиона” у Београду


ПОДЕЛИТЕ:

Грађани и гости престонице и вечерас су изразили своје незадовољство због стања у држави, гушења слободе и затирања институција и права.

Број слика: 6

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Са камиона чула се недвосмислено јасна порука да нас застрашити и осујетити неће претње и застрашивања, као ни медијске манипулације.

Окупљени носе транспаренте „Студенти нису хулигани“, „РТС јавни сервис Вучића“ и „Бојкот“ и беџеве „Бојкот“ и „1од5 милиона“, као и налепнице „Готов је“.

Протест је настављен централним градским улицама. Пролазећи поред зграде Председништва грађани су упутили салве звиждука.

Испред зграде Председништва студенти су позвали да се ослушне прво тишина, а потом су звуци виолине испунили простор и најавили тон победе.

Грађани су се потом запутили ка згради јавног сервиса Србије који начином свог рада не испуњава ни законске, ни професионалне стандарде, подређујући уређивачку политику промоцији странке на власти и њеног лидера. 

Колона се зауставила код Пионирског парка и поздравила храбре војне пензионере који у шаторима дане и ноћи проводе тражећи оно што им припада.

 

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ