lat

Општински одбор Чукарица (БЕОГРАД)


Подаци о одбору

 • Назив:

  Општински одбор Чукарица (БЕОГРАД)

 • Адреса:

  Пожешка 83a

 • Место:

  БЕОГРАД

 • Поштански број:

  11030

 • Телефон:

  011 3549 898

 • E-mail:

  cukarica@ds.org.rs

 • Председник:

  Иван Марјановић

 • Пратите нас: