lat

Најновије

Подршка Грађанског демократског клуба Зорану Лутовцу
Србија је данас земља сиромаштва, понижености, безнађа и прогона слободномислећих грађана. Уништавање институција довело је до нестајања њеног правног и цивилизацијског поретка, а успостављена аутократија постала је опасност за опстанак државе.

Тридесет година Демократске омладине
Демократска омладина данас прославља свој тридесети рођендан. 

Дан Европе је и наш празник
Заједничко отворено писмо Зорана Лутовца и Небојше Зеленовића поводом Дана Европе и Дана победе

Демократска странка и Покрет слободна Србија склопили споразум о акционом деловању
Демократска странка и Покрет слободна Србија озваничили су данас своју сарадњу у форми споразума о заједничком акционом деловању.

Новаковић: Власт узима од пољопривреде и привреде, најесен још јача криза
Председник Покрајинског одбора Демократске странке (ПО ДС) за Војводину Небојша Новаковић изјавио је данас у Скупштини Војводине да вођа владајућег режима Александар Вучић и његови следбеници у Војводини обмањују грађане када говоре о Србији као земљи са најбољом економијом у Европи.

Николић позвао ЕУ да подржи одлагање нелегитимних избора
Дејан Николић, потпредседник Демократске странке, говорио је на самиту ЕУ-Западни Балкан и том приликом позвао представнике Европског парламента да дођу у Србију и подрже одлагање нелегитимних избора.

Лутовац честитао Ђурђевдан
Председник Демократске странке Зоран Лутовац честитао је страначку славу чланству, али и свим грађанима који данас славе. 

Лутовац честитао Ђурђевдан
Председник Демократске странке Зоран Лутовац честитао је страначку славу чланству, али и свим грађанима који данас славе. 

Николић на Самиту ЕУ - Западни Балкан
Потпредседник Демократске странке Дејан Николић учествоваће на састанку који организују Партија европских социјалиста и њена група у Европском парламенту, Социјалисти и демократе, уочи сутрашњег самита ЕУ-Западни Балкан.

Пожега против диктатуре
У понедељак, 4. маја, пожешка опозиција је одржала акцију „Пожега против диктатуре“ којом су изразили незадовољство стањем у Србији.