lat

Најновије

Костадиновић: Бојкот чин активне политичке борбе
Председник Извршног одбора Демократске странке Душан Костадиновић наставио је данас у Обреновцу кампању бојкота избора где је у разговору са грађанима истакао да је бојкот активан политички чин и да се промене неће десити без људи који су спремни да зарад општег циља међусобне разлике ставе у страну.

Ивановић са грађанима Ваљева о предстојећим изборима
Председник Градског одбора Београд Социјалдемократске странке и копредседник Уједињене Демократске странке Александар Ивановић у Ваљеву је разговарао са грађанима о предстојећим изборима и о томе зашто је излазак на изборе у оваквим изборним условима само давање легитимитета урушавању демократије у Србији.

Шумарац: Не желимо да дајемо легитимитет лажним и намештеним изборима
Потпредседник ДС проф. др Драгослав Шумарац данас је посетио Вршац и разговарао са грађанима о предстојећим изборима. Велики број грађана са којима је разговарао др Шумарац рекло је да неће учествовати на изборима који би требало да се одрже на пролеће следеће године, јер не виде смисао учествовања на изборима који нису слободни и поштени и на којима се унапред зна победник.

Јерков: До фер и поштених избора сарадњом са европским савезницима
- У политици се многе ствари регулишу у билатералним контактима, верујем да ћемо кроз сталне контакте које ми дуго година имамо са европским партнерима и савезницима наћи начин и модалитет којима би се решило и отклонило све што у овом тренутку представља препреку да у разговору о изборним условима као крајни исход добијемо обавезујући споразум са гаранцијом за спровођење и дефинисане рокове.

Ваљево: Изложба “ЗОРАН, СНАГА ВИЗИЈЕ” (најава, 10.10.2019)
Изложбом “ЗОРАН, СНАГА ВИЗИЈЕ” ваљевске демократе започињу кампању бојкота избора, подсећањем на лик и дело др Зорана Ђинђића.

Јаић: Заједно са грађанима боримо се за слободне изборе
У Зајечару, данас, као и у целој Србији, истичемо потребу за слободним и поштеним изборима и противљење привиду и обманама у које Александар Вучић увлачи грађане из дана у дан, изјавио је Горан Јаић, секретар Демократске странке у разговору да житељима Зајечара и околине.

Лутовац: Флекенштајн добро упознат са овдашњом ситуацијом
Председник Демократске странке (ДС) и председавајући Савезу за Србију (СзС) Зоран Лутовац изјавио је да се састао "у четири ока" са бившим послаником Европског парламента (ЕП) Кнутом Флекенштајном, који посредује у дијалогу власти и опозиције у Скупштини Србије, и поновио да у овом тренутку не може бити разговора са властима о изборима већ само са представницима међународне заједнице.

Студенти се боре за истину, Бујошевић за наставак лажи
У знак солидарности и подршке студентима који су одважношћу, смелошћу и истрајношћу извојевали победу и омогућили да се бар на Универзитету аутономија не доводи у питање признавањем плагијата и упливом политике, а који у режимским медијима доживљавају бруталне осуде и материјализовану претњу судским репресијама од стране Драгана Бујошевића, директора јавног медијског сервиса, данас је СзС одржао КЗН испред зграде РТС.

Слободни и поштени избори су циљ око кога нема погађања
- Не желимо да учествујемо и никада нећемо пристати да разговарамо о томе како непоштене и неслободне изборе да претворимо козметичким променама у привидно слободне, категоричан је био у оцени др Зоран Лутовац, гостујући у емисији Упитник, емитованој на РТС.

Лутовац са Флекенштајном у четири ока
Председник Демократске странке Зоран Лутовац састао се вечерас са бившим европослаником Кнутом Флекенштајном и разговарао са њим о политичкој ситуацији, потврђено је Данасу.