lat

Најновије

Солидарност потребнија него икад - порука са 54. протеста у Београду
"Човеку који је у свима нама пробудио наду, Србија дугује слободу. У понедељак ћемо предати више од 30 хиљада потписа Загорки Доловац за ослобађање Александра. Потпуно сам свестан да је ово једна врста притиска на правосуђе и у нормалним околностима она би била недопустива. Али, будући да институције не функционишу, ми овом активношћу постављамо баланс, јер су грађани последња линија одбране уставних права."

Малиновић у Ваљеву на протесту подршке узбуњивачу Александру Обрадовићу
Генерал у пензији Срето Малиновић, председник Ресорног одбора за безбедност Демократске странке, говорио је синоћ у Ваљеву, на протесту подршке узбуњивачу Александру Обрадовићу.

Буџет за 2020. годину - највећа срамота у новијој историји Лесковца!
ДС ће и данас бојкотовати рад Скупштине у Лесковцу, из разлога који су више него алармантни.

Подршка радницима поште у штрајку
Новосадски огранак "Савеза за Србију" (СзС) подржава захтеве поштанских радника који већ данима штрајкују тражећи повећање плата и боље услове рада. Заједно са активистима "Омладинске студентске акције" и грађанима, представници новосадског СзС-а присуствовали су и данашњем скупу подршке запосленим у Јавном предузећу "Поште Србије" испред зграде Главне поште у Новом Саду.

Лутовац: Истинито обавештавање је обавеза, а не добра воља
Овде се не ради о томе да желимо да се бавимо уређивачком политиком РТС-а, него, напротив, да охрабримо људе у РТС-у да не дозволе да им се владајућа странка бави уређивачком политиком.

Станковић: Нова обећања градоначелника у предизборној кампањи
Миодраг Станковић, одборник и председник Градског одбора Демократске странке, 12.12.2019. године упутио је отворено писмо градоначелнику Ниша и Новогодишњу честитку

Лутовац на ТВ Нова С: Ангажман европских парламентараца потврда озбиљне политичке кризе у Србији
"То што европски парламентарци учествују у решавању изборне кризе у Србији, потврда је да имамо озбиљну политичку кризу. Данашње излагање представника Демократске странке, Странке слободе и правде и Заједно за Србију у Бриселу, комплементарно је са разговорима које водимо у Београду са представницима Европског парламента," рекао је Зоран Лутовац, председник Демократске странке, гостујући на телевизији Нова С.

Николић у Бриселу: Наше је право и обавеза да се боримо за фер и поштене изборе
"Седам година у Србији је заробљена држава, заробљени су медији и то је немогуће решити разговорима само три месеца пред изборе", казао је Дејан Николић, потпредседник Демократске странке, данас у Бриселу, на трибини у Европском парламенту.

Зоран Лутовац у емисији „Међу нама“ на ТВ Нова С (најава, 11.12.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац гостоваће у среду, 11. децембра 2019. године од 18.30 часова у емисији „Међу нама“ на ТВ Нова С.