lat

Најновије

Разговор с грађанима и грађанкама у Смедереву (најава, 17.1.2020)
Говоре: Зоран Лутовац и Небојша Зеленовић

Одржана комеморација Неди Арнерић
Данас је у Југословенској кинотеци одржана комеморација Неди Арнерић, диви нашег глумишта и великој пријатељици Демократске странке. По речима Мире Бањац, отишла је последња аутентична глумица нашег филма.

СЗС на помену Оливеру Ивановићу; у суботу комеморативна шетња
Делегација Савеза за Србију присуствовала је данас помену Оливеру Ивановићу, убијеном лидеру Грађанске иницијативе СДП, на двогодишњицу његовог убиства у Алеји великана на Новом гробљу у Београду.

Лутовац за Данас: ДС је покретач свих важних промена у нашем друштву
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац за “Данас”

Лутовац у Ваљеву: Наша побуна носи предзнак солидарности и заједништва
Вечерас у Ваљеву на традиционалном новогодишњем окупљању са Ваљевцима и Ваљевкама међу гостима из Мионице, Крушевца, Вршца, Шапца, Београда, присуствовали су и Зоран Лутовац, Небојша Зеленовић и Александар Ивановић.

Лутовац: Сврха бојкота је да се изборимо за слободне и поштене изборе
Зоран Лутовац, председник Демократске странке, рекао је данас гостујућу у емисији Нови дан да у ДС-у нема струја, већ да само постоји "мала група појединаца који имају свој став и своје мишљење". Он је негирао да постоје поделе у овој партији и нагласио да су све важне одлуке на органима странке доношене готово једногласно.

Зоран Лутовац у емисији „Нови дан“ на ТВ Н1 (најава, 12.1.2020)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац гостоваће у недељу, 12. јануара 2020. године од 10 часова у емисији „Нови дан“ на ТВ Н1.

Збогом, Недо!
Коме је твој одлазак најтежи? Породици? Пријатељима, колегама, онима који су југословенски и српски филм, ТВ и позориште упознали с тобом у њима?

Лутовац: Дачић враћа речник 90-их и загађује политичку атмосферу
Председник Демократске странке Зоран Лутовац оценио је да министар спољних послова Ивица Дачић враћа речник 90-тих година прошлог века у јавни дискурс и да "додатно загађује политичку атмосферу у Србији испитујући лојалност и чистоту крвних зрнаца грађана Србије".

ДС Зрењанин: Крај фарсе - пијаће воде нема и неће је бити скоро
Након пет година кашњења, уложених милиона, прекршених закона… У петак смо сазнали да је постројење за пречишћавање воде престало са радом и пре но што је суштински почело да ради.