lat

Најновије

Миливојевић у Ваљеву: Живимо у земљи неслободе
„Живимо у земљи неслободе, у којој се на најгрубљи могући начин крше људска права, у којој нема медијске слободе и у којој нема елементарних услова за одржавање избора. Александар Вучић гнусно лаже када каже да су ово изборни услови за које се изборила ДС. ДС јесте донела овакав закон, али свакако није креирала овакве изборне услове. Ми се не бунимо због изборних закона, већ због изборних услова и услова у којима се избори одржавају“, рекао је Срђан Миливојевић.

Николић: Бојкот је тешка, али једина могућа одлука
- У условима медијске контроле и затворености информативних канала за опозицију, ми идемо од човека до човека. У десетак дана обишли смо стотинак места и разговарали. Без претензија да наметнемо. Да чујемо и да они чују нас. Бојкот је била тешка, али једина могућа одлука - констатовао је Дејан Николић, потпредседник Демократске странке, приликом гостовања на ТВ Наша.

Ракић: Мене су грађани изабрали да говорим и борим се
Гостујући у телевизијској емисији “На кафи са…” емитованој на ТВ Наша, потпредседница Демократске странке Драгана Ракић снажно је истакла потребу да на јавној сцени и у политици људи са моралним компасом и јасним вредносним одређењем истисну медокритетство и накарадност која је свеприсутна.

Лутовац и Николић у Голупцу и Великом Градишту (најава, 18.10.2019)
Председавајући Савеза за Србију и председник Демократске странке др Зоран Лутовац и потпредседник ДС Дејан Николић посетиће у петак, 18. октобра 2019. године Голубац и Велико Градиште.

Бојкот је истински отпор
Корак по корак у колони, уз људе познате и непознате, тамо где присуством изражаваш став, подршку, солидарност, отпор, непристајање...

Популистичка заваравања пензионера
Да ли то државном буџету смета што људи у Србији дуже живе?

Станковић: Власт СНС реагује само на притисак
Прилог са конференције за новинаре одржане у просторијама Градског одбора Демократске странке у Нишу, 17.10.2019.године

Драгана Ракић: Верујем само у политику личног примера
Интервју 5 минута са Драганом Ракић за Нови магазин

Лутовац: Демократска странка је јасно и недвосмислено за ЕУ
На питање да ли СзС ризикује да изгуби подршку проевропских бирача, Зоран Лутовац, председник Демократске странке каже да је ДС јасно и недвосмислено за ЕУ, ту дилема нема и додаје:

Зоран Лутовац у Шапцу, Ариљу и Пожеги (најава, 17.10.2019)
Председавајући Савеза за Србију и председник Демократске странке др Зоран Лутовац посетиће у четвртак, 17. октобра 2019. године Шабац, Ариље и Пожегу.