lat

Најновије

Зоран Лутовац гост емисије ТВ Н1 (најава, 17.6.2020)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац гостоваће у среду, 17. јуна 2020. године од 13 часова у емисији „Studio N1 Live“ на ТВ Н1. 

Лутовац: Реформисана Демократска странка може да мења Србију
Председник Демократске странке Зоран Лутовац, потпредседник Дејан Николић и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић наставили су кампању активног бојкота јуче кроз разговор са грађанима Аранђеловца и Крагујевца. 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Аранђеловац, Крагујевац (најава за 16.6.2020)
Зоран Лутовац у Аранђеловцу и Крагујевцу 

Активна кампања бојкота се наставља
Активна кампања бојкота Демократске странке наставила се и ове недеље. Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић разговарали су јуче са грађанима Мерошине, Врања и Лесковца.

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Мерошина, Врање, Лесковац (најава за 15.6.2020)
Зоран Лутовац у Мерошини, Врању и Лесковцу 

Лутовац: Не сме више бити грађана првог и другог реда
Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић посетили су јуче Пожегу, Ужице, Ариље и Чачак, док су потпредседница странке Драгана Ракић и чланица Главног одбора Алиса Коцкар разговарале са грађанима Зрењанина. Председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину и покрајински посланик Небојша Новаковић промовисао је бојкот у насељу Војка и општини Пећинци, покрајински посланик Мирослав Васин у Ђурђеву и Бечеју, а члан Извршног одбора странке Ми ...

Лутовац: Поверење се враћа тако што се понашате у складу са оним што причате
Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић посетили су јуче Бајину Башту, Пријепоље и Пожегу и разговарали са грађанима о бојкоту. 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Пожега, Ужице, Ариље, Чачак (најава за 13.6.2020)
Зоран Лутовац у Пожеги, Ужицу, Ариљу и Чачку 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Бајина Башта, Пријепоље, Пожега (најава за 12.6.2020)
Зоран Лутовац у Бајиној Башти, Пријепољу и Пожеги 

Демократска странка и Странка Македонаца Србије постигле споразум о заједничком деловању
Демократска странка и Странка Македонаца Србије постигле су јуче споразум о заједничком деловању. Председник Демократске странке Зоран Лутовац и председник Странке Македонаца Србије Горан Илијевски договорили су сарадњу двеју странака и обавезали се на заједничку борбу за слободно друштво.