lat

Најновије

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Обреновац, Ниш (најава за 6.6.2020)
Зоран Лутовац у Обреновцу:  10.00 часова - Градски трг, разговор са грађанима  13.00 часова - Општински одбор ДС Обреновац, разговор са чланством и активистима 

Бојкот НЕМА ИЗБОРА - Ваљево, Пландиште, Бач, Бачка Паланка (најава за 5.6.2020)
Зоран Лутовац у Ваљеву:  14.00 часова - Градски трг, разговор са грађанима  17.00 часова - Градски одбор ДС Ваљево (Железничка 7), разговор са чланством и активистима 

Лутовац: Бојкот избора грађански тест за ДС, уједињење после избора
"Није реч о различитим мишљењима него о различитом деловању, не ради се овде о непоштовању мањине, овде се ради о непоштовању одлука воље убедљиве већине", рекао је председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац коментаришући превирања у тој партији. Он је додао да је бојкот избора "грађански тест" за опозицију, па и ДС, а да се уједињење странке очекује после избора.

Нови покушај обмане демократа
Секретаријату Демократске странке (ДС) јавило се више десетина чланова ДС, али и грађана, које су током дана телефоном звале непознате особе које су се лажно представиле да зову у име наше странке и које су их позвале да потпишу подршку листи Демократске странке за локалне изборе у београдској општини Стари град.

Разрешити Биљану Поповић
Демократска странка инсистира да Биљана Поповић од сутра буде разрешена свих јавних функција које се финансирају средствима грађана.

Осуђујемо инцидент на штанду ПСГ
Осуђујемо данашњи инцидент на штанду "Покрета слободних грађана" у центру Београда и позивамо све учеснике у политичком животу и грађане да не подлежу атмосфери сукоба и насиља коју креирају садашња власт и њени медији.

Суспендовано шест чланова странке
Извршни одбор Демократске странке (ДС) усвојио је одлуку о једногодишњој суспензији шесторо чланова странке који су у протеклом периоду грубо кршили Статут, програмска начела и циљеве Демократске странке, те својим поступцима нанели штету угледу странке.

Сви учесници предстојећих избора су Вучићеви саучесници
Интервју Небојше Новаковића за Време

РЕМ шири лажне вести
Најновији „извештај“ Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) о раду електронских медија током предизборне кампање представља још једну провокацију и пропагандни памфлет Српске напредне странке који са оним што заиста објављује већина домаћих медија нема апсолутно никакве везе.

Честитка за Рамазански Бајрам
У име чланова и руководства Демократске странке, као и у своје лично име, честитам Рамазански Бајрам свим грађанима исламске вероисповести у Србији.