ћир

Najnovije

Bojkot NEMA IZBORA - Obrenovac, Niš (najava za 6.6.2020)
Zoran Lutovac u Obrenovcu:  10.00 časova - Gradski trg, razgovor sa građanima  13.00 časova - Opštinski odbor DS Obrenovac, razgovor sa članstvom i aktivistima 

Bojkot NEMA IZBORA - Valjevo, Plandište, Bač, Bačka Palanka (najava za 5.6.2020)
Zoran Lutovac u Valjevu:  14.00 časova - Gradski trg, razgovor sa građanima  17.00 časova - Gradski odbor DS Valjevo (Železnička 7), razgovor sa članstvom i aktivistima 

Lutovac: Bojkot izbora građanski test za DS, ujedinjenje posle izbora
"Nije reč o različitim mišljenjima nego o različitom delovanju, ne radi se ovde o nepoštovanju manjine, ovde se radi o nepoštovanju odluka volje ubedljive većine", rekao je predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac komentarišući previranja u toj partiji. On je dodao da je bojkot izbora "građanski test" za opoziciju, pa i DS, a da se ujedinjenje stranke očekuje posle izbora.

Novi pokušaj obmane demokrata
Sekretarijatu Demokratske stranke (DS) javilo se više desetina članova DS, ali i građana, koje su tokom dana telefonom zvale nepoznate osobe koje su se lažno predstavile da zovu u ime naše stranke i koje su ih pozvale da potpišu podršku listi Demokratske stranke za lokalne izbore u beogradskoj opštini Stari grad.

Razrešiti Biljanu Popović
Demokratska stranka insistira da Biljana Popović od sutra bude razrešena svih javnih funkcija koje se finansiraju sredstvima građana.

Osuđujemo incident na štandu PSG
Osuđujemo današnji incident na štandu "Pokreta slobodnih građana" u centru Beograda i pozivamo sve učesnike u političkom životu i građane da ne podležu atmosferi sukoba i nasilja koju kreiraju sadašnja vlast i njeni mediji.

Suspendovano šest članova stranke
Izvršni odbor Demokratske stranke (DS) usvojio je odluku o jednogodišnjoj suspenziji šestoro članova stranke koji su u proteklom periodu grubo kršili Statut, programska načela i ciljeve Demokratske stranke, te svojim postupcima naneli štetu ugledu stranke.

Svi učesnici predstojećih izbora su Vučićevi saučesnici
Intervju Nebojše Novakovića za Vreme

REM širi lažne vesti
Najnoviji „izveštaj“ Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o radu elektronskih medija tokom predizborne kampanje predstavlja još jednu provokaciju i propagandni pamflet Srpske napredne stranke koji sa onim što zaista objavljuje većina domaćih medija nema apsolutno nikakve veze.

Čestitka za Ramazanski Bajram
U ime članova i rukovodstva Demokratske stranke, kao i u svoje lično ime, čestitam Ramazanski Bajram svim građanima islamske veroispovesti u Srbiji.