ћир

Najnovije

Lutovac na Novom Beogradu: Bojkot je deo kontinuirane borbe za slobodu
Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, večeras je na Novom Beogradu razgovarao sa članicama i članovima tog opštinskog obora. On je tom prilikom govorio o strategiji i fazama borbe koju demokrate vode za slobodne i poštene izbore, od kako su na poslednjem Glavnom oboru izabrale bojkot narednih izbora. Lutovac je istakao da je bojkot lažnih izbora deo kontinuirane borbe protiv režima, koji takvim izborima ponižava prvenstveno građane, a potom i sve političke aktere.

Zoran Lutovac sa demokratama Novog Beograda (najava, 21.10.2019)
Predsednik Demokratske stranke dr Zoran Lutovac sastaće se u ponedeljak, 21. oktobra 2019. godine sa članstvom DS na Novom Beogradu (prostorije OO DS Novi Beograd, Bulevar dr Zorana Ðinđića br. 64) u 20 časova.

Krstonošić ponovo predsednik novosadskih demokrata
Vanredni profesor Medicinskog fakulteta dr Veljko Krstonošić ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu.

Ne dopuštamo promenu istorije Beograda, poštujemo i pamtimo heroje
U znak sećanja na hrabre oslobodioce Beograda, danas je delegacija SzS obišla spomen obeležje koje podseća na junaštvo Miladina Zarića, koji je u jeku borbi demontažom eksplozivnih naprava spasio Savski most od uništenja.

Srbija neće biti Vučićeva prokleta avlija
Radnik Fabrike namenske industrije Krušik iz Valjeva Aleksandar Obradović poručio je da ništa ne bi promenio, čak i da se vreme vrati, već da bi ponovo sve isto uradio, preneo je njegovu poruku na početku 46. protesta „1 od 5 miliona“ u Beogradu advokat Vladimir Gajić.

Demokratska stranka osuđuje pretnje Milojku Pantiću
Demokratska stranka oštro osuđuje nekažnjen govor mržnje, raspirivanje šovinizma i otvorene pretnje koje Vojislav Šešelj upućuje čestitim i hrabrim pojedincima koji se ne ustručavaju da izraze javno neslaganje sa svim pogrešnim, štetnim i bezumnim što su nam Šešelj i njegovi nastavljači u stvarnost i politički život uneli.

Dragana Rakić: Mi želimo da biramo, a ne da nas neko prebrojava
U okviru kampanje „Bojkot“ potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić posetila je Kovačicu i sa građanima razgovarala o razlozima zbog kojih opozicija neće učestvovati na unapred pokradenim izborima.

Nova debata „Birač ili otirač“ (najava, 23.10.2019)
Razgovori ulaze u novu sezonu sa najaktuelnijim temama. U sredu, 23. oktobra od 19 časova održaće se nova debata „BIRAČ ILI OTIRAČ“ posvećena građanima, koliko imaju uslova da u aktuelnim političkim dešavanjima biraju, koliko im u tome pomaže ili odmaže ponašanje predstavnika aktuelne vlasti, ali i pokreta i političkih partija koji se zalažu za njihovu promenu.

Lutovac: U budućnosti razdvojiti parlamentarne i lokalne izbore
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i potpredsednik Dejan Nikolić zajedno su posetili Golubac i Veliko Gradište.

Neučestvovanje u Vučićevom izbornom cirkusu
Sinoć je u prepunoj sali Mesne zajednice Požega održana tribina Zašto bojkot. Na tribini su govorili predsednik Zoran Lutovac i kopredsednici Ujedinjene Demokratske stranke, Nebojša Zelenović i Aleksandar Ivanović.