lat

Најновије

Лутовац на Новом Београду: Бојкот је део континуиране борбе за слободу
Зоран Лутовац, председник Демократске странке, вечерас је на Новом Београду разговарао са чланицама и члановима тог општинског обора. Он је том приликом говорио о стратегији и фазама борбе коју демократе воде за слободне и поштене изборе, од како су на последњем Главном обору изабрале бојкот наредних избора. Лутовац је истакао да је бојкот лажних избора део континуиране борбе против режима, који таквим изборима понижава првенствено грађане, а потом и све политичке актере.

Зоран Лутовац са демократама Новог Београда (најава, 21.10.2019)
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац састаће се у понедељак, 21. октобра 2019. године са чланством ДС на Новом Београду (просторије ОО ДС Нови Београд, Булевар др Зорана Ђинђића бр. 64) у 20 часова.

Крстоношић поново председник новосадских демократа
Ванредни професор Медицинског факултета др Вељко Крстоношић поново је изабран за председника Градског одбора Демократске странке у Новом Саду.

Не допуштамо промену историје Београда, поштујемо и памтимо хероје
У знак сећања на храбре ослободиоце Београда, данас је делегација СзС обишла спомен обележје које подсећа на јунаштво Миладина Зарића, који је у јеку борби демонтажом експлозивних направа спасио Савски мост од уништења.

Србија неће бити Вучићева проклета авлија
Радник Фабрике наменске индустрије Крушик из Ваљева Александар Обрадовић поручио је да ништа не би променио, чак и да се време врати, већ да би поново све исто урадио, пренео је његову поруку на почетку 46. протеста „1 од 5 милиона“ у Београду адвокат Владимир Гајић.

Демократска странка осуђује претње Милојку Пантићу
Демократска странка оштро осуђује некажњен говор мржње, распиривање шовинизма и отворене претње које Војислав Шешељ упућује честитим и храбрим појединцима који се не устручавају да изразе јавно неслагање са свим погрешним, штетним и безумним што су нам Шешељ и његови настављачи у стварност и политички живот унели.

Драгана Ракић: Ми желимо да бирамо, а не да нас неко пребројава
У оквиру кампање „Бојкот“ потпредседница Демократске странке Драгана Ракић посетила је Ковачицу и са грађанима разговарала о разлозима због којих опозиција неће учествовати на унапред покраденим изборима.

Нова дебата „Бирач или отирач“ (најава, 23.10.2019)
Разговори улазе у нову сезону са најактуелнијим темама. У среду, 23. октобра од 19 часова одржаће се нова дебата „БИРАЧ ИЛИ ОТИРАЧ“ посвећена грађанима, колико имају услова да у актуелним политичким дешавањима бирају, колико им у томе помаже или одмаже понашање представника актуелне власти, али и покрета и политичких партија који се залажу за њихову промену.

Лутовац: У будућности раздвојити парламентарне и локалне изборе
Председник Демократске странке Зоран Лутовац и потпредседник Дејан Николић заједно су посетили Голубац и Велико Градиште.

Неучествовање у Вучићевом изборном циркусу
Синоћ је у препуној сали Месне заједнице Пожега одржана трибина Зашто бојкот. На трибини су говорили председник Зоран Лутовац и копредседници Уједињене Демократске странке, Небојша Зеленовић и Александар Ивановић.