lat

Најновије

Председник Зоран Лутовац са чланицама и члановима ДС Вождовца
Председник Демократске странке Зоран Лутовац одржаће у суботу, 20. октобра 2018. године у 15 часова састанак са чланицама и члановима Општинског одбора Демократске странке Вождовац.

Горица Мојовић: Да се подсетимо и поделимо одговорност
„Та, као и низ других изјава Микија Манојловића су нетачне, као и уосталом и она да су сви ‘наши’ закони у култури за време власти која је губитник на овим изборима лоши. То апсолутно није тачно“, каже за Данас Горица Мојовић...

Лидери Савеза за Србију у Нишу: Зауставићемо распродају Србије!
Лидери Савеза за Србију данас су у Нишу упозорили да је у току највећа распродаја у историји наше земље – природних и привредних богатстава, па чак и људи. О таквој пљачки Србије, истакли су, већина медија не извештава, јер су у служби режимски дириговане паралелне стварности, али све веће окупљање грађана око Савеза за Србију шаље јасну поруку – „Вучићевом ријалитију ускоро је крај“.

Зоран Лутовац на трибини Савеза за Србију у Нишу
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац говориће у петак, 19. октобра 2018. године на трибини Савеза за Србију у Нишу.

Влада Републике Србије крије да се сиромаштво повећало под влашћу СНС
Иако Влада Републике Србије негира саопштење Демократске странке о катастрофалном броју апсолутно сиромашних грађана, из података на које се и сама позива види се да је стопа сиромаштва повећана у време власти СНС.

Председник ДС Зоран Лутовац са демократама Раковице
Председник Демократске странке Зоран Лутовац одржао је састанак са чланством Општинског одбора Демократске странке Раковица.

Осуда увреда упућених посланици Гордани Чомић
Форум жена Демократске странке најоштрије осуђује мизогинију и увреде упућене посланици Гордани Чомић у српском парламенту. Сексистичка омаловажавајућа реторика постала је део устаљеног вокабулара радикалског представника на месту где би требало да се чује глас грађана и заступају њихови интереси.

СЗС: Србија се претвара у земљу сиромаштва и јефтине радне снаге
Лидери Савеза за Србију поручили су на трибини у Новој Вароши да се Србија претвара у земљу сиромаштва и јефтине радне снаге и да се таквој политици могу супротставити само ако су јединствени.

Више од пола милиона грађана Србије живи у апсолутном сиромаштву
Међународни дан борбе против сиромаштва